Inspiratie & blogs

Artikelen over producttoepassingen staalwol en polijstmiddelen, productnieuws, bedrijfsnieuws, etc.

Verbod op muizengif en rattengif. Gebruik staalwol als alternatief

Vanaf 1 januari 2023 is het aanschaffen van nieuwe verpakkingen muizen- en rattengif door particulieren niet meer toegestaan. Gebruik staalwol als alternatief.

Zwarte lekstrepen verwijderen van de boot

Zwarte regenstrepen makkelijk verwijderen van de boot met de regenstreep verwijderaar van AUTOSOL.

6 manieren om messing te poetsen

Na verloop van tijd zal messing er lelijk uit gaan zien door oxidatie. Dan wordt het tijd om het messing te poetsen.

Chroom poetsen met staalwol 0000

Verwijder roest, hardnekkige vlekken van waterdruppels of zelfs strepen van gesmolten rubber van chroom met staalwol 0000

Trusted Shops gecertificeerd

Van 2019 tot 2023 zijn wij gecertificeerd door webwinkelkeurmerk Trusted Shops, het teken van vertrouwen voor webwinkels.

Staalwol als multitalent in de tuin

Zodra de eerste krokussen bloeien, staat het voorjaar om de hoek. De hoogste tijd om de tuinmeubelen weer op te frissen. Gewoontegetrouw gebruiken de meesten chemische middelen, maar er is een andere manier: Staalwol.

20 briljante toepassingen van staalwol

Waarschijnlijk kent u staalwol van de schuursponsjes. Staalwol kan echter voor heel veel dingen worden gebruikt. Hier zijn 20 toepassingen van staalwol.

Staalwol als alternatief voor purschuim tegen muizen

Gebruikt u nu purschuim tegen muizen en ratten? Denk dan eens aan staalwol. Dit is een prima milieuvriendelijk alternatief om muizen en ratten te weren.

Hoe kan ik vliegroest verwijderen?

Vliegroest of oppervlakteroest is roest die ontstaat wanneer kleine metaaldeeltjes van buitenaf op oppervlakken belandt. De metaaldeeltjes hechten zich vast en gaan roesten.

Truck poetsen met AUTOSOL

​​Een goed verzorgde bedrijfswagen is het visitekaartje van uw onderneming. Regelmatig uw truck poetsen is daarom belangrijk. Autosol wordt steeds meer gebruikt voor het poetsen van truck onderdelen.

Vissenkom schoonmaken met een schuurspons

Aquarium of vissenkom schoonmaken is meestal een vervelend klusje dat veel tijd kan kosten. Daarom maak je het jezelf natuurlijk het liefst zo makkelijk mogelijk met de aquariumglas reiniger.

Krassen verwijderen van plexiglas / acrylaat

Hoe verwijder ik krassen van plexiglas / acrylaat. In dit blog leggen we gedetailleerd uit hoe je plexiglas helder kan maken en hoe je deze kunststof het beste kunt onderhouden.

Doffe koplampen polijsten en weer helder maken

Koplampen polijsten. Doffe koplampen poetsen en weer helder maken met een polijstpasta. Belangrijk voor je eigen veiligheid en bespaar geld.

Maatwerk staalwol voor industriële toepassingen

Wij leveren maatwerk staalwol special voor dempers, geluidsisolatie, ovens en andere industriële toepassingen. RVS 434 (INOX DIN 1.4113), RVS 314 (INOX 1.4841) en HT (INOX DIN 1.4762).

Zwarte strepen verwijderen van caravan of camper

Zwarte regenstrepen makkelijk verwijderen van caravan of camper met de regenstreep verwijderaar van AUTOSOL.

Staalwol fotografie. Lightpainting met staalwol

Staalwol fotografie of lightpainting met staalwol kan spectaculaire foto's opleveren. Wat heb je nodig en hoe kun je ermee aan de slag.

Staalwol voor meubelrestauratie

Staalwol wordt gebruikt bij meubelrestauratie om vuil en verfresten te verwijderen, te schuren, te polijsten en af te werken.

Kachelruit schoonmaken met staalwol

Kachelruit schoonmaken met staalwol is snel, eenvoudig, milieuvriendelijk en voordelig.

Staalwol tegen muizen, ratten en ander ongedierte

Last van muizen, ratten of ander ongedierte door kieren en naden in huis? Gebruik staalwol tegen muizen en ratten buiten te houden.

Decoratieve tinnen panelen schoonmaken

Tips voor langdurige reiniging en behoud van uw tinnen panelen zonder veel moeite.

45 toepassingen voor Autosol Metal Polish

45 toepassingsvoorbeelden om Autosol Metal Polish te gebruiken voor voertuigen (ideaal voor auto's, motoren, boten en vliegtuigen) maar ook voor thuis, industrieel en militair gebruik.

Weergeven 1 t/m 21 van in totaal 21