Trusted Shops gecertificeerd
29 Sep

Trusted Shops gecertificeerd

Door: George Bekeken: 6038 Reacties: 0

Van 2019 tot 2023 zijn wij gecertificeerd door webwinkelkeurmerk Trusted Shops, het teken van vertrouwen voor webwinkels.

Wij zijn uitgebreid gecontroleerd en voldoen aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops welke allen een basis hebben in zowel Europese als nationale wetgeving. Op deze manier wordt u als consument beschermd tijdens het online shoppen, zodat u zorgeloos kunt winkelen in onze webshop.

Kopersbescherming voor het kopen zonder zorgen

Online shopping is snel en praktisch maar brengt ook risico’s met zich mee. Want bij wie koop ik eigenlijk? Wat voor product krijg ik voor mijn geld?
Wij maken het gevoel van vertrouwen en betrouwbaarheid voor u als koper concreet en bieden via Trusted Shops een gratis kopersbescherming tot € 2.500,- per bestelling.

Geverifieerde klantbeoordelingen van echte klanten

Als u een bestelling heeft geplaatst in onze shop, dan krijgt u per e-mail een beoordelingsverzoek om uw ervaringen met anderen te delen. Voldoet de bestelling wat er in de productbeschrijving werd beloofd? Kwam uw product op de aangegeven leverdatum aan? Antwoorden op deze vragen vindt u op onze beoordelingspagina bij Trusted Shops.

We zijn trots dat u ons zo hoog waardeert met gemiddeld een 4,78/5.