Truck poetsen met AUTOSOL
29 Nov

Truck poetsen met AUTOSOL

Door: George Bekeken: 13282 Reacties: 0

​​Een goed verzorgde bedrijfswagen is het visitekaartje van uw onderneming. Regelmatig uw truck poetsen is daarom belangrijk.
Autosol wordt steeds meer gebruikt voor het poetsen van truck onderdelen. Naast het gemak van het poetsen, al dan niet in combinatie met staalwol, laat de Autosol Metal Polish ook een beschermlaag achter.

Vele truck onderdelen zijn gevoelig voor corrosie. Vooral de velgen, de brandstoftank en kisten aan de vrachtwagen zijn het gevoeligst voor vuil en corrosie en daarom is extra bescherming een must.

Alcoa velgen poetsen

Autosol is een uitstekend poetsmiddel om de veelgebruikte Alcoa velgen te poetsen en te beschermen. De polijstpasta bevat een slijpkorrel op basis van aluminium oxide en zorgt ervoor dat u de velgen weer als nieuw krijgt. Afhankelijk van hoe verweerd uw velg is zult de behandeling 1 of meerdere malen moet uitvoeren.

Brandstoftank van de vrachtwagen of truck poetsen

De tank van een truck poetsen is met de hand een heel karwei. Het beste kunt u dit eerst machinaal doen en daarna met de hand napoetsen.
Voordeel van de polijstmiddelen van Autosol is dat u ze ook kunt gebruiken op een polijstmachine. Breng niet teveel aan en druk het een beetje in de polijstschijf.
Zodra het gewenste resultaat is bereikt kunt u het beste napoetsen met een badstofdoek met wat Autosol polijstpasta. Uitpoetsen met een droge schone doek zal een prachtige hoogglans geven die tevens beschermd tegen nieuwe corrosie.

Onze polijstmiddelen kunt u tevens gebruiken voor alle andere onderdelen aan de truck zoals chromen spiegel en lijsten, RVS opbergkisten enz.

Gerelateerde producten

Autosol Metal Polish 750 ml
€ 32,19 excl. btw: € 32,19

Polijstmiddel met slijpmiddel voor nagenoeg alle metalen. Geeft glans en beschermt. Met de Autosol Metaal Polijstpasta met slijpmiddel krijgt u nagenoeg alle metalen (ook RVS) weer glanzend. Deze metaalpoets is een krachtig polijstmiddel en daarom uiterst geschikt voor poetsen van metaal. Het verwijdert roest en aanslag (ook pekelaanslag), geeft een prachtige glans en laat een beschermlaagje achter. Ideaal voor zwaar aangetaste en gecorrodeerde oppervlakken. Verwijdert tevens kleine krasjes. Het betreft de wereldberoemde klassieke pasta, bekroond met gouden medailles en is NSF gecertificeerd. Bij gebruik op RVS of aluminium uitstekend te gebruiken in combinatie met staalwol 0000...

In winkelwagen

Gerelateerde artikelen