Wij zijn een internationaal opererend bedrijf op gebied van staalwol en onderhoudsproducten. Door het nauwe contact met onze klanten hebben wij goed zicht op hun gebruikersbehoeften, waardoor wij hier flexibel op in kunnen spelen. EKKSOL staat voor service en flexibiliteit en wij vinden het een uitdaging u steeds beter voort te helpen op gebied van reinigen, polijsten en staalwol.


Het juiste product voor de juiste toepassing..

..dat is waar wij u het liefst bij helpen.

De op het oog soms oude, verweerde voorwerpen opknappen zodat het er weer als nieuw uitziet. Daar worden wij blij van. Weggooien is zonde en kan altijd nog.

Als enthousiast motorrijder, met als bijnaam "Poetslap" bij de Honda Shadow Motorclub, ben ik samen met mijn vrouw Karin in 2002 gestart met de verkoop van poetsmiddelen van het merk AUTOSOL. Al snel daarna kwamen daar de staalwol producten van METALINO bij.

Inmiddels produceren wij onder eigen merk TEKKSTEEL maatwerk staalwol en producten om muizen en ratten te weren.

No-nonsense & klantgericht

Hardenberg, de kracht van gewoon doen! Dit komt terug in onze bedrijfsvoering waar wij op een ontspannen en nuchtere manier omgaan met onze klanten, toeleveranciers en partners.

Het blijkt ook uit de manier waarop we met u samenwerken. Wij luisteren, adviseren en verbeteren. We zijn er voor u en werken hard om aan uw verwachtingen te voldoen.

Verantwoord verpakken & verzenden

Naast een goed product vinden wij de verpakking net zo belangrijk. Daar waar mogelijk gebruiken wij zo duurzaam mogelijke dozen en verpakkingsmaterialen en verzenden wij uw bestelling met gerenommeerde en betrouwbare partijen.

Klein familiebedrijf, grote flexibiliteit

Wij denken graag met u mee bij uw project, of dit nu een restauratie van een oude motorfiets is of een groot industrieel project met vele meters staalwol. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven en particulieren over de hele wereld.

Wie wij zijn?


George Ekkelenkamp

Verkoop & Marketing

Karin Ekkelenkamp

Logistiek & Financiën