Great Lion alternatief - AUTOSOL

Great Lion is een polijstmiddel voor de auto- & motorliefhebber dat sommigen wellicht wel kennen. Autosol polijstmiddelen sinds 1929 hebben hun kwaliteit reeds bewezen en zijn een stuk voordeliger in gebruik. Autosol heeft scherp geprijsde producten waarmee u dezelfde en misschien nog wel betere resultaten behaald. Zo kunt u ook uw keuken, auto, motorfiets, boot, scooter, sportartikelen, instrumenten en werktuigen simpel en snel schoonpoetsen met de Great Lion producten. Bekijk ons alternatief voor Great Lion in onze webshop.

Waarom AUTOSOL kiezen als alternatief voor Great Lion?

Autosol is naar verhouding veel goedkoper dan de producten van Great Lion. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen:

  • Een veelzijdig poetsmiddel dat u kunt gebruiken voor het poetsen, polijsten en reinigen van vrijwel alle materialen, zoals zilver, goed, tin, kunststof, messing, marmer en ga zo maar door.
  • Het product is zuinig in gebruik en u heeft dus niet veel nodig voor goed resultaten.
  • Dit poetsmiddel laat geen strepen of geurtjes achter. Het is dus zeer simpel in gebruik.
  • U laat ieder oppervlak moeiteloos weer blinken als nieuw.
  • Na iedere poetsbeurt blijft een beschermende laag achter, die beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Met Autosol kiest u voor bewezen kwaliteit

De Metal Polish van Autosol bestaat sinds 1929 en heeft inmiddels een complete lijn beschermings- en onderhoudsproducten voor zakelijke en particuliere gebruikers. Met ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Strenge kwaliteitscontroles garanderen een constante kwaliteit en voldoen aan strenge regelgeving. Ook krijgen reinigingsproducten van Autosol uitstekende beoordelingen. Op die manier vormen wij een uitstekend alternatief voor Great Lion.

Neem gerust contact met ons op

Wanneer u meer wilt weten over alternatieve producten voor Great Lion of wanneer u vragen heeft, kunt u eerst in onze webshop kijken voor meer informatie. U mag ons ook bellen op telefoonnummer 0523-250580. Wanneer u een e-mail wilt sturen, dan kan dit naar info@ekksol.nl.
Met onze alternatieven voor Great Lion doet u in ieder geval nooit een miskoop, want ze zijn multifunctioneel en gemaakt van de beste grondstoffen.