• Staalwol vloerschijf FIJN - Metalino

Staalwol vloerschijf FIJN

Nog geen beoordeling Geef beoordeling
17,75
Ex. BTW: 14,67
Op voorraad
Model:
00781172
Metalino

Deze vloerschijf van fijne staalwol 0 is een professioneel product voor het reinigen, verzorgen en polijsten van vele soorten stenen en houten vloeren. Speciaal gemaakt voor het polijsten en oppoetsen (verglazen) van natuurstenen vloeren en het kristaliseren van marmer met een spiegelachtige afwerking als resultaat. Bij een natuurstenen vloer met (lichte) krassen adviseren wij om te beginnen met een vloerschijf middel. Zodra de krassen gladgestreken zijn, kunt u de vloer afwerken met een fijne vloerschijf. Deze fijne vloerschijf is ook zeer geschikt voor het verwijderen van lichte krassen, vlekken en schoenstrepen van houten vloeren.
Dik en luchtig voor hoog absorptievermogen en minimale verstopping, zeer sterk en effectief, en gaan lang mee omdat ze uitklopbaar en omkeerbaar zijn.

Geschikt voor alle gangbare machines. Deze vloerschijf kan niet op maat worden geknipt.

Hoe gebruik ik een staalwol vloerschijf?

Reinigen van natuurstenen vloer

Bij het reinigen van natuursteen brengt u een zuurvrij reinigingsmiddel aan op het natuursteen en wrijf het voorzichtig uit met de staalwol. Hierna droog maken en kijken of de vlek is verdwenen. Behandeling eventueel herhalen.

Polijsten van natuurstenen vloer

Bij polijsten van natuursteen of het opboenen van matte plekken brengt u een beetje boenwas aan op het staalwol en draai rond op het natuursteen. Hierna met een droge microvezeldoek of pluisvrije doek het residu verwijderen.

Technische specificaties
Inhoud 1 st.
Afmetingen diameter 41 cm - dikte: 4 cm (volledige ingedrukt ca. 9-10 mm)
Gradatie FIJN (0)
Geef beoordeling