Kachelruit schoonmaken met staalwol />

25-10-2016

Toepassingen

Kachelruit schoonmaken met staalwol​

Niet alleen de gas- of houtkachel zelf maar ook de glasruit heeft een schoonmaak beurt nodig. Ondanks de diverse systemen die de fabrikanten hebben ontwikkeld, ontstaat bij alle houtkachels wel roetaanslag of een witte waas op de ruiten. Hoe eerder je deze weghaalt, hoe schoner de ruit op de lange termijn blijft. Wacht je te lang met het verwijderen van de witte waas, dan zal deze inbranden in het glas en is het niet meer te verwijderen. Het beste middel voor het schoonmaken is staalwol (zonder zeep). Direct resultaat en geen zorgen om krassen. Het glas is hier tegen bestand.

Metalino haardglas reiniger is de perfecte droogreiniger voor alle kachelruiten. Snel uw kachelruit schoonmaken zonder gebruik van andere hulpmiddelen of reinigingsmiddelen.

​Het lijkt een risicovolle onderneming, met staalwol op een kachelruit. Maar reinigen met staalwol is absoluut krasvrij! En om het gebruiksgemak nog eens extra te verhogen heeft Metalino het gemak van staalwol met de comfortabele grip van een spons gecombineerd in een speciale kachelruitreiniger.

​Voordelen van kachelruit schoonmaken met staalwol​

Kachelruit schoonmaken met staalwol
Kachelruit reiniger

Groot voordeel van deze met een Gold Award bekroonde kachelruitreiniger (met roestvrij stalen oppervlak) is dat de ruit droog gereinigd wordt. Schoonmaakmiddel of poetsmiddel zijn niet nodig. Wrijf eenvoudigweg de roetaanslag van de ruit. Voor het beste resultaat wisselt u de poetsbewegingen af: van boven naar beneden, van links naar rechts en maak ronddraaiende bewegingen. Met deze haardglasreiniger verkrijgt u absoluut krasvrij een kristalhelder resultaat.

​Is het u wel eens overkomen dat de aanmaakblokjes al aangestoken waren en u ineens zag dat de ruitjes niet schoon waren? Zelfs in dat geval kunt u, omdat er geen chemicaliën bij van pas komen, nog snel de staalwolspons over de ruit halen en kan er alsnog optimaal genoten worden van het haardvuur.

Milieuvriendelijk en kostenbesparend

Zeker niet onbelangrijk is het feit dat uw kachelruit schoonmaken met staalwol het milieu spaart. Er zijn ten slotte geen chemicalien nodig. Naast milieuvriendelijk, is de de kachelruitjesreiniger van Metalino ook kostenbesparend omdat deze steeds kan worden opnieuw worden gebruikt. Klop het roet na gebruik even uit het sponsje (bijvoorbeeld door deze met de staalwolkant naar beneden tegen de binnenkant van de spoelbak te kloppen) en het is weer klaar voor de volgende keer. Eén verpakking bevat 2 schoonmaaksponsen van 6 x 10 cm.

Fatal error: 'Error: Could not load template /var/www/vhosts/ekksol.com/httpdocs/catalog/view/theme/BurnEngine/template/product/special.tpl!'
in /var/www/vhosts/ekksol.com/httpdocs/vqmod/vqcache/vq2-storage_modification_system_library_template_template.php:23
Stack trace:
#0 system/library/template.php(51): Template\Template->render('BurnEngine/temp...', '0')
#1 vqmod/vqcache/vq2-storage_modification_system_engine_loader.php(149): Template->render('BurnEngine/temp...', '0')
#2 system/vendor/BurnEngine/library/ResourceLoader.php(47): Loader->view('product/special', Array)
#3 system/vendor/BurnEngine/library/Extension.php(276): TB_ResourceLoader->fetchExtensionTemplate(Object(Theme_Catalog_Extension), 'product/special', Array, true)
#4 system/vendor/BurnEngine/widget/AbstractProductsListingWidget.php(274): TB_Extension->fetchTemplate('product/special', Array, true)
#5 system/vendor/BurnEngine/catalog/plugin/LayoutBuilderPlugin.php(664): AbstractProductsListingWidget->render()
#6 system/vendor/BurnEngine/catalog/plugin/LayoutBuilderPlugin.php(613): Theme_Catalog_LayoutBuilderPlugin->renderRow(Array, 'column_right')
#7 system/vendor/BurnEngine/catalog/plugin/LayoutBuilderPlugin.php(411): Theme_Catalog_LayoutBuilderPlugin->buildArea(Object(TB_WidgetsArea), 'stories/show')
#8 system/vendor/BurnEngine/library/DataBag.php(36): Theme_Catalog_LayoutBuilderPlugin->hasArea('column_right')
#9 catalog/view/theme/BurnEngine/template/tb/layout.tpl(55): TB_DataBag->__call('hasArea', Array)
#10 system/vendor/BurnEngine/library/OutputHandler.php(167): require('/var/www/vhosts...')
#11 system/vendor/BurnEngine/library/OutputHandler.php(101): TB_OutputHandler->fetchLayout()
#12 system/vendor/BurnEngine/catalog/ThemeCatalogExtension.php(231): TB_OutputHandler->echoFooter('\n\n\t\t\t\t\t\t\n #13 system/vendor/BurnEngine/library/OutputHandler.php(204): Theme_Catalog_Extension->echoFooter('\n\n\t\t\t\t\t\t\n #14 system/vendor/BurnEngine/library/OutputHandler.php(132): TB_OutputHandler->replaceOutput('...')
#15 system/vendor/BurnEngine/catalog/ThemeCatalogExtension.php(236): TB_OutputHandler->ocResponseOutput('...')
#16 system/vendor/BurnEngine/library/vendor/sfEventDispatcher.php(112): Theme_Catalog_Extension->ocResponseOutput(Object(sfEvent), '...')
#17 storage/modification/system/library/response.php(118): sfEventDispatcher->filter(Object(sfEvent), '...')
#18 vqmod/vqcache/vq2-system_framework.php(173): Response->output()
#19 vqmod/vqcache/vq2-system_startup.php(105): require_once('/var/www/vhosts...')
#20 index.php(25): start('catalog')
#21 {main}